Onze trainingen

Hondentrainingscentrum Zuid Oost Nederland: Z.O.N.

Zin om aan de slag te gaan met je hond bij een goede hondenschool in de buurt? Bekijk het aanbod aan trainingen dat hondentrainingscentrum Z.O.N. aanbiedt voor jou en je puppy en/of volwassen hond. Alle trainingen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs op het terrein van:

Dierencentrum De Mère
Hoeveweg 25
6613 AD Balgoij

Onze trainingsmethode:

Je kunt honden veel leren en afleren door middel van positieve trainingen. Wij werken met voer en/of speeltjes (zonder piepje). Om je meer inzicht te geven in het gedrag van jou hond, geven wij ook theoretische uitleg door middel van een theorieavond. Want als jij het gedrag van jou hond herkent en begrijpt, kan je zijn/haar gedrag optimaal sturen.

Privétraining

Vertoont je hond probleemgedrag, heb je een oudere ongetrainde hond waar je mee aan de slag wilt of wil je om andere reden een privétraining vastleggen? Neem dan contact op met ons hondentrainingscentrum via telefoonnummer 06-25487510 of laat een bericht achter op onze website: www.demere.nl

Locatie

Hondentrainingscentrum Z.O.N. kun je vinden bij dierencentrum De Mère, Hoeve 25 in Balgoij (tussen Grave en Wijchen). Een groene omgeving met veel ruimte, gelegen bij de oevers van de Maas. Onze locatie is goed bereikbaar via de A50 en N845 of via de A73 en N324.

Je kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-25487510 of een bericht achter laten op hondentrainingzon@gmail.com

Of vul onderstaand formulier in.

Dierencentrum De Mère - logo Amivedi
Dierencentrum De Mère - logo Farm Food