Het pension

Pension

I.v.m. de drukte nemen wij helaas geen nieuwe klanten/ dieren meer op in ons pension.

Voor de pensiondieren

Heb je tijdelijke opvang nodig voor je hond of kat? Kom dan naar dierencentrum De Mère. Wij zullen goed voor je trouwe vriend zorgen.

Hondenpension Gelderland

Ben je op zoek naar een hondenpension in Gelderland? Breng je hond dan naar dierencentrum De Mère. Je hond krijgt alle liefde en aandacht en onze verblijfsruimtes zijn schoon en ruim. Ook laten we je hond meerdere keren per dag spelen op het speelveld.

Voeding van Farmfood HE

Wij hebben gekozen voor hondenvoer dat biologisch perfect in balans is. Farmfood HE wordt door ons al jaren gebruikt en is een 100% zuivere en natuurlijke brok, zonder kunstmatige toevoegingen. Farmfood HE is een zeer hoogwaardige voeding voor elke hond, ongeacht leeftijd en/of prestaties en ras. Dit voer is tevens bij ons te koop, in zakken van 4 of 15 kg. Honden die slecht eten voeren wij eventueel bij met Farmfood Fresh of Rodi-diepvries. Dit is ook bij ons verkrijgbaar, in grootverpakking.

Tarieven hondenpension

  • Groot- tot Zeer grote rassen €15,50 per overnachting
  • Klein tot Middel grote rassen €13,50 per overnachting

Kattenpension Nijmegen

Zoek je een kattenpension in Nijmegen en omgeving? Breng je kat dan naar dierencentrum De Mère. Hier wordt je kat lekker verwend en kan hij spelen met andere katten. Tenzij je kat liever alleen is natuurlijk.

Voeding

Je kat krijgt bij ons 100% natuurlijke voeding van Prins. Dit is een geperste en krokante brokvoeding. Deze brokken zijn geschikt voor elke behoefte en levensfase. De kattenvoeding van Prins is gemaakt van grondstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen. Dit hoogwaardige voer is tevens bij ons te koop in zakken van 1,5 kg.

Tarieven kattenpension

Kat € 8,50 per overnachting

Voorwaarden voor pension

Alle dieren moeten gezond, parasieten-vrij, (ontwormd en ontvlooid) worden aangeleverd. Voor de honden geldt: de jaarlijkse cocktail-enting plus een extra bescherming tegen kennelhoest. Voor de katten geldt: de jaarlijkse enting tegen katten- en niesziekte. Voor uw dier is het aan te bevelen één à twee maanden voor de plaatsing in ons pension te enten, dan hebben ze namelijk de beste weerstand opgebouwd.

Openingstijden Dierenpension

Ma t/m vr: van 10:00 tot 12:00 en 13.30 tot 17.00 uur
Za: van 10.00 tot 12.00 en 13.30 tot 16.00 uur

Dierencentrum De Mère - logo Amivedi
Dierencentrum De Mère - logo Farm Food