Sam

Mogen we je voorstellen aan Sam, een levendige kruising herder geboren in 2014, die samen met zijn vriend Moos bij ons is binnengebracht. Hun vorige baasje kon helaas geen stabiele woonomgeving bieden, waardoor Sam en Moos regelmatig bij ons verbleven. Ondanks de uitdagende situatie zorgde hij goed voor hen. Recentelijk is hun baasje overleden, en daarom zoeken we nu een nieuw thuis voor Sam, waar hij zijn laatste jaren gelukkig kan doorbrengen.

Sam is een oudere hond, maar je zou het niet zeggen als je hem ziet – hij barst nog van de energie. Hij heeft een baasje nodig dat duidelijk en consequent is. Sam kan absoluut niet samenleven met andere dieren en kan soms op straat reactief zijn naar andere honden. Met de juiste begeleiding en stevigheid moet dit echter goed te managen zijn.

Ze zouden graag samen blijven, maar dat is niet altijd mogelijk. Dus, Sam staat open voor een nieuw avontuur zonder Moos, als hij maar een liefdevol thuis krijg! We weten niet zeker hoe Sam zich zal gedragen in huis, vooral zonder zijn vriendje, maar wij zijn er zeker van dat hij snel zal wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Ben jij degene die Sam een warme mand kan bieden voor de rest van zijn leven? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

Heb je interesse in Sam? Klik hier!
FAQ
Kan bij honden?
Kan bij katten?
Kan bij kleine kinderen?
Kan bij grotere kinderen?
meer informatie over
Sam
Leeftijd: 2014 Geslacht: Man Ras: Kruising,

Dierencentrum De Mère - logo Amivedi
Dierencentrum De Mère - logo Farm Food