Moos

Ik ben Moos, een levendige kruising herder van ongeveer 8 jaar oud (geboren in 2014). Samen met mijn vriendje Sam ben ik naar dit geweldige asiel gebracht. Oh, en trouwens, we zijn hier al vaker geweest in de opvang vanwege instabiele woonsituatie en ze vinden ons hier altijd erg leuk en gezellig!. Gelukkig heeft ons ex baasje altijd goed voor ons gezorgd! Onlangs is hij overleden, dus nu zijn we op zoek naar een nieuw plekje.

We zouden graag samen blijven, maar dat is niet altijd mogelijk. Dus, ik sta open voor een nieuw avontuur zonder Sam, als ik maar een liefdevol thuis krijg!

Ondanks mijn leeftijd ben ik nog behoorlijk druk en daarom heb ik een baasje nodig die duidelijk en consequent is. Ik ben absoluut geen fan van andere dieren, dus een huis zonder andere vriendjes zou perfect voor me zijn. Op straat kan ik soms een beetje bazig doen tegen andere honden, maar met een zelfverzekerd baasje aan mijn zijde moet dat goedkomen.

We weten niet zeker hoe ik me zal gedragen in huis, vooral zonder mijn vriendje, maar ik ben er zeker van dat ik snel zal wennen aan mijn nieuwe omgeving.

Heb je ruimte in je huis voor een oude, maar nog steeds speelse hond zoals ik? Kom dan gauw langs op afspraak om kennis te komen maken!

Pootje van Moos

Heb je interesse in Moos? Klik hier!
FAQ
Kan bij honden?
Kan bij katten?
Kan bij kleine kinderen?
Kan bij grotere kinderen?
meer informatie over
Moos
Leeftijd: 8 Geslacht: Man Ras: Kruising,

Dierencentrum De Mère - logo Amivedi
Dierencentrum De Mère - logo Farm Food