Kono

Kono is door zijn baasjes naar ons asiel gebracht, omdat hij dominant gedrag vertoond naar de kinderen in het gezin. Door zoeken wij voor hem een baasje waar geen kinderen in huis wonen. Kono is een lief, vrolijk en aanhankelijk hondje, maar dus ook dominant. Dit uit zich bijvoorbeeld als hij in zijn mandje ligt te slapen. Kono wilt dan met rust gelaten worden en mocht hij toch gestoord worden dan kan hij happen. Ook als hij aan het eten is wilt hij niet dat je aan zijn voerbak komt.

Kono vind het heerlijk om buiten te zijn, lekker te wandelen of te spelen met een balletje. Of gewoon heerlijk in het zonnetje liggen. Kono kan goed eventjes alleen zijn.

Kono kan niet los lopen i.v.m. zijn jachtinstinct, want dan gaat hij achter vogels, konijnen e.d. aan en luister dan niet naar zijn baas. Aan de riem lopen doet hij netjes. Met de meeste honden kan hij wel overweg buiten, hier in het asiel merken wij dat vooral andere dominante reuen niet goed gaat.

Kono eet speciaal voer i.v.m. allergie voor rundvlees, kip en granen. Het voer wat hij nu krijgt is op basis van paard en aardappel. 

Voor Kono zoeken wij een baasje zonder andere huisdieren in huis. Kono is gecastreerd en geboren op 7 Mei 2016.

Heb je interesse in Kono? Klik hier!
FAQ
Kan bij honden?
Kan bij katten?
Kan bij kleine kinderen?
Kan bij grotere kinderen?
meer informatie over
Kono
Leeftijd: 6 en een half jaar Geslacht: Man Ras: Kruising,

Dierencentrum De Mère - logo Amivedi
Dierencentrum De Mère - logo Farm Food