terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Joery

Het baasje van Joery moest helaas wegens gezondheidsproblemen zijn hond terug brengen naar ons asiel. Joery is een super fijne hond die erg vriendelijk is naar mensen en heel goed luistert. Helaas ...meer info over Joery »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Joery

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Joery

Naam: Joery
Ras: Herder
Geslacht: Reu
Leeftijd: ongeveer 4 jaar

<< terug naar overzicht

Het baasje van Joery moest helaas wegens gezondheidsproblemen zijn hond terug brengen naar ons asiel. Joery is een super fijne hond die erg vriendelijk is naar mensen en heel goed luistert. Helaas kan hij niet tegen alleen zijn, hij word dan erg onrustig en gaat spullen kapot maken. Joery kan goed overweg met teven en vind het hier ook erg fijn om lekker te spelen en te rennen. Joery is echt een trouwe kameraad voor zijn baas. Hij zoekt wel een baasje die lekker veel met hem kan gaan wandelen en waar hij dus niet alleen hoeft te zijn.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo