terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Senna

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind ...meer info over Senna »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Max ( gereserveerd )

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Max ( gereserveerd )

Naam: Max ( gereserveerd )
Ras: kruising Jack Russel / Teckel
Geslacht: Reu
Leeftijd: 4 Mei 2014

<< terug naar overzicht

Max is naar ons asiel gebracht, omdat hij niet langer samen overweg kon met het zoontje van het gezin. Max is een stoere, speelse hond. Hij heel veel energie en wandelt ook graag. Met andere reuen kan hij niet zo goed overweg, met teven gaat het opzich wel goed en hij houdt ook niet van katten. Max heeft bij zijn vorige baasje niet zoveel geleerd. Maar wij denken dat als Max een consequente baasje krijgt, dat dit zeker wel goed komt. Max is naar zijn baasjes toe wel heel aanhankelijk en ligt graag bij zijn  baasje op schoot. Max kan prima alleen zijn.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo