terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Grover

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Grover

Naam: Grover
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Kater
Leeftijd: 2012

<< terug naar overzicht

Bij binnenkomst had Grover geen vacht meer op zijn kop.  Er zaten alleen maar korsten van op gedroogd,  dit was enorm pijnlijk voor hem. Dit komt door slechte voeding.  Wij hebben hem nu al een aantal weken op hypoallergenic voer staan, en dit gaat echt super goed.  Even voor de duidelijkheid, hij is niet ziek, maar heeft een voeding allergie.  En dit is heel erg goed op te lossen door speciaal voer. Dit zijn geen hele duren brokken, en is gewoon overal verkrijbaar.  Wij hopen dat er toch iemand verliefd word op Grover, omdat heel veel mensen hem niet willen, door zijn allergie.  En toch wil hij ook graag een huis, wel waar hij naar buiten kan.  Grover is een lieve aanhanklelijke jongen, die graag een kopjes geeft.  Hij vind het niet zo fijn om opgepakt te worden. 


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo