terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Senna

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind ...meer info over Senna »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Mattie

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Mattie

Naam: Mattie
Ras: Kruising stafford
Geslacht: Reu
Leeftijd: ongeveer 8 jaar

<< terug naar overzicht

Mattie is gevonden, en heeft een duitse chip.  Deze staat helaas niet geregistreerd.  Wij hebben alle moeite gedaan om toch de eigenaar te achterhalen, maar helaas is dit niet gelukt.  Nu zoeken wij voor deze lieverd een nieuwe eigenaar.  Mattie is een vrolijke hond die ook wel van een goede wandeling houd.  Voor zijn leeftijd is hij nog erg aktief.  Hij is voor ons erg lief, en houd enorm van knuffelen.  Hier reageert hij niet echt op andere honden, maar hoe hij ermee omgaat in huis, dat is voor ons niet bekend.  Ook weten wij helaas niet hoe hij met kinderen is.  Als de kinderen al wat groter zijn, denken wij wel dat hij daar mee om kan gaan.   Mattie maakt hier niks kapot, maar wij horen hem soms wel eens blaffen.  Of hij goed alleen kan zijn, is voor ons dan ook niet duidelijk.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo