terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Aloe

Wij hadden Aloë geplaatst, maar het ging niet goed samen met de andere hond in huis. Aloë kan buiten huis erg goed met andere honden, maar in huis kan ze wat jaloers reageren.  Het i...meer info over Aloe »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Doerak

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Doerak

Naam: Doerak
Ras: Stafford
Geslacht: Reu (gecastreerd)
Leeftijd: 6 en een half jaar

<< terug naar overzicht

Het vrouwtje van Doerak moet helaas voor haar hond een nieuw baasje zoeken wegens psychische en lichamelijke redenen. Hierdoor kan zijn Doerak niet de zorg en aandacht geven die hij nodig heeft.

Doerak is een lieve, leuke. speelse, energieke en mooie hond. Hij gaat niet zo goed met andere honden, maar leeft nu in een huis met meerdere katten, waar hij goed mee om gaat.

Doerak is niet bekend met kleine kinderen, bij zijn baasje is wel bekend dat hij goed omgaat met kinderen vanaf een jaar of 10.

Doerak verblijft op dit moment nog bij zijn vrouwtje. Voor meer informatie of een kennismaking kan er gebeld worden met haar zoon 06 11 84 05 62

 


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo