terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Aloe

Wij hadden Aloë geplaatst, maar het ging niet goed samen met de andere hond in huis. Aloë kan buiten huis erg goed met andere honden, maar in huis kan ze wat jaloers reageren.  Het i...meer info over Aloe »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Truus ( Binnenpoes ) Gereserveerd !!

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Truus ( Binnenpoes ) Gereserveerd !!

Naam: Truus ( Binnenpoes ) Gereserveerd !!
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Poes
Leeftijd: 16 jaar

<< terug naar overzicht

Het baasje van Truus is overleden, dit is dan ook de reden dat zij naar ons asiel toe is gebracht.  Het is al een oude dame, maar wel gezond.  Daarom willen wij haar nog een mooie oude dag schenken.  Wij weten ook wel dat zij niet heel veel jaren meer heeft, maar waarom zouden de laatste jaren dan niet mooi mogen zijn.  Ze is lekker rustig en heel lief, ze komt ook graag bij u liggen.  Ze is gewend om altijd binnen te blijven, en hoeft dan ook niet naar buiten.  Het kan zijn dat ze toch iets jonger is, haar leeftijd is jaren geleden ook geschat geweest.  Het baasje had haar niet vanaf dat Truus een kitten was.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo