terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Cootje

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Cootje

Naam: Cootje
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Poes
Leeftijd: 10-04-2016

<< terug naar overzicht

Cootje is een poes met veel energie, ze gaat graag naar buiten om te kunnen jagen.  Dit kon zij bij haar vorige baasje niet, en daar werd Cootje een beetje gefrustreerd van.  Zij zoekt een huis waar zij lekker veel naar buiten mag, daar word zij het gelukkigst van.  Cootje kan heel knuffelig zijn, maar als ze even geen zin heeft, laat zij dit ook duidelijk merken.  Cootje zoekt een rustig huis zonder kleine kinderen, en waar zij een beetje haar eigen gang mag gaan.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo