terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Mickey

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Mickey

Naam: Mickey
Ras: Kruising Fox
Geslacht: Reu
Leeftijd: 07-06-2007

<< terug naar overzicht

Mickey is al wat op leeftijd, maar zo ziet hij er niet uit.  Mickey is nog een heel erg fit hondje.  Het is echt een heel lief hondje waar absoluut geen kwaad in zit.  Hij kan het met iedereen wel goed vinden.  Hij vind het heerlijk om bij u op schoot te liggen, knuffelen daar houd hij wel van.  Hij is niet gewend om veel alleen te zijn, hij ging eigenlijk altijd met het vrouwtje mee.  Hij kan best even alleen zijn, maar niet te lang.  Mickey komt uit een heel rustig huis, dit zoeken wij ook weer een beetje voor hem.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo