terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Aloe (gereserveerd)

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Aloe (gereserveerd)

Naam: Aloe (gereserveerd)
Ras: kruising herderachtig
Geslacht: teef
Leeftijd: 1 jaar

<< terug naar overzicht

Deze vrolijke dame is Aloe. Ze had een beetje moeite om rustig stil te blijven staan voor de foto. Aloe is een enthousiaste en actieve jonge dame die nog wel het één en ander moet leren. Wij merken dat ze naar mannen erg wantrouwig kan zijn. Naar vrouwen hebben wij dit niet gemerkt en is zij enthousiast en vrolijk. Voor haar zoeken wij een baas die veel tijd voor haar heeft om verder te gaan met haar opvoeding en waar ze voldoende beweging en uitdaging krijgt. Wij plaatsen Aloe niet in een gezin met kinderen. Aloë is gereserveerd !!!!


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo