terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Senna

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind ...meer info over Senna »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Boomer

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Boomer

Naam: Boomer
Ras: Stafford
Geslacht: Reu
Leeftijd: geboren november 2016

<< terug naar overzicht

Het baasje van Boomer was verhuisd van een woning naar een flat, hier voelde Boomer zich niet fijn doordat er veel minder ruimte was. Voor Boomer zoeken wij een baasje die bekend is met het ras en ervaring heeft met deze honden. Hij heeft het afgelopen jaar veel meegemaakt en dit is ook in zijn gedrag terug te zien. Boomer plaasten wij niet in een gezin met kinderen of met andere huisdieren. Ook moet hij buiten aangelijnd blijven, omdat hij niet met andere honden overweg kan.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo