terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Senna

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind ...meer info over Senna »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Commanchie

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Commanchie

Naam: Commanchie
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Kater
Leeftijd: 2012

<< terug naar overzicht

Commanchie was netjes gechipt, maar toch is de eigenaar niet te achter halen.  Waarschijnlijk zijn zij verhuist en hebben de chip niet laten overzetten.  Dit komt helaas best vaak voor.  Maar door de chip weten wij wel zijn echte naam, en hoe oud hij moet zijn.  Commanchie heeft ooit een ongeluk gehad, waardoor hij geen staart meer heeft, maar daar heeft hij helemaal geen last van.  Met de andere katten kan hij het prima vinden, als is hij wel graag de baas.  Omdat Commanchie gevonden is, denken wij wel dat hij graag naar buiten gaat. Commanchie zit al best een tijd bij ons in het asiel te wachten op een nieuw baasje. Hij is een vriendelijke kat, maar kan wel heel duidelijk aangeven als hij klaar is met aaien. Daarom is het ook beter dat hij niet bij kleine kinderen geplaatst word.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo