terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Diesel

Diesel is door zijn baasje op straat gezet. Helaas weten wij daarom niks over zijn achtergrond. Wij zoeken voor Diesel een baasje die bekend is met het ras. Diesel is naar mensen een vriendelijke h...meer info over Diesel »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Banjer

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Banjer

Naam: Banjer
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Kater
Leeftijd: 21-05-2010

<< terug naar overzicht

Wij hadden Bajer een tijdje geleden geplaatst, maar helaas is hij terug gekomen.  De reden is dat Banjer nog wel eens onverwachts kan reageren.  Het is dan ook geen kat voor kleine kinderen.  Hij zou geweldig passen in een huis, waar hij veel naar buiten kan, daar kan hij goed zijn energie kwijt.  Banjer is ook  wel een jager.  Hier is hij wel heel lief, en komt hij ook meteen naar u toe om kopjes te geven.  Met de ander katers kan hij niet zo goed overweg, hij wil toch duidelijk de baas zijn.


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo