terug naar de startpagina
Theorieavond

Meer weten over het gedrag van uw hond? Of denkt u er over een hond in huis te nemen?
Kom dan naar onze theorieavond! 
Meer informatie »

.


Heeft u een dier gevonden?

Heeft u een hond of een kat gevonden? Deze kunt u NIET rechtstreeks naar ons toebrengen! Klik hier om te zien wat u kunt doen.


In de spotlight

foto van Senna

Senna is door haar baasjes op straat gezet, en nooit meer uit ons asiel op gehaald.  Het is een hele aktieve hond, met enorm veel energie.  Er moet echt gewerkt worden met haar, zij vind ...meer info over Senna »


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 13:30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 12:00 uur en 13:30 - 16:00 uur
Zondag: gesloten

Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak.Banjer

klik op de kleine foto
om deze te vergroten

foto van Banjer

Naam: Banjer
Ras: Europees Korthaar
Geslacht: Kater
Leeftijd: 21-05-2010

<< terug naar overzicht

Banjer zit nu al meer als een jaar te wachten op een goude mandje.  Het is geen verkeerde jongen, maar als hij even geen zin heeft dan laat hij dit duidelijk merken.  Hij komt ook niet meteen op u af, het is een beetje een luie kat.  Daardoor word hij hier vaak over het hoofd gezien.  Als hij lekker in zijn mandje ligt, blijft hij ook lekker liggen.  Banjer vraagt niet veel, af en toe een goede knuffel of wat lekkers te eten dan is hij al heel erg gelukkig.  Banjer is vrij rustig, maar wil wel graag naar buiten.  Ook vind Banjer het helemaal niet erg als u veel werkt, hij kan zich prima in zijn eentje vermaken.   Hij kan het hier ook goed vinden met de andere katten in onze opvang.  Wij Gunnen hem nu toch ook eindelijk een fijn thuis  !!!!!


bekijk al onze: dieren, honden, katten, knaagdieren of konijnen


link naar de website van Stichting Dierbaar link naar de website van Aequor link naar de website van FarmFood link naar de website van Hondentraining ZON link naar de website van Dibevo